Warmbat Dames Pantoffels & Boots

Heb je vaak koude of juist hele warme voeten? Dat is vanaf nu verleden tijd. Onze Warmbat pantoffels en boots zijn gemaakt van 100% Australisch Merino schapenvacht. Schapenwol is zacht, veerkrachtig en van nature temperatuur regulerend. De vezels "ademen" en zijn daardoor een natuurlijke thermostaat voor je lichaam. Wanneer je een Warmbat pantoffel aan je voeten hebt gehad, wil je niet anders meer. Warmbat pantoffels zijn comfortabel, duurzaam en tijdloos. De outdoor boots van Warmbat zijn perfect voor het typisch Hollandse weer. Ze zijn namelijk water resistant. 

Lees verder

Heeft u hulp nodig met bestellen? 030-6879297 Snelle levering Gratis verzending Gratis retourneren

Warmbat Flurry Women Suède Rooibos

€54,95 €27,50

incl. BTW

uw voordeel €27,45

Willow Women Suede Rooibos

€74,95 €37,50

incl. BTW

uw voordeel €37,45

Warmbat Barlee Women Fur Rooibos

€49,95 €25,-

incl. BTW

uw voordeel €24,95

Een Warmbat pantoffel is een sheepskin pantoffel voor in- en rondom het huis. Verkrijgbaar als slipper, mocassin, instapper of bootie.

Elke Warmbat pantoffel is gemaakt van 100% natuurlijke materialen: soepel suède en de beste kwaliteit Merino schapenvacht. Ook de rubber zool is 100% natuurlijk.

Schapenwol zorgt voor een aangenaam droog en warm gevoel in de winter en is in de zomer prettig koel en droog aan uw voeten. Dankzij de natuurlijk isolerende-en ventilerende werking van de Merino schapenwol vezels. Daankzij de stevige en toch zeer flexibele zool kunt u er gewoon mee naar buiten lopen. Warmbats zijn erg prettig om te dragen in een huis met harde, gladde vloeren.