Warmbat Dames Pantoffel

Heb je vaak koude of juist hele warme voeten? Dat is vanaf nu verleden tijd. Onze Warmbat pantoffels zijn gemaakt van 100% Australisch Merino schapenvacht. Schapenwol is zacht, veerkrachtig en van nature temperatuur regulerend. De vezels "ademen" en zijn daardoor een natuurlijke thermostaat voor je lichaam. Wanneer je een Warmbat pantoffel aan je voeten hebt gehad, wil je niet anders meer. Warmbat pantoffels zijn comfortabel, duurzaam en tijdloos. Er is voor elke vrouw een geschikte Warmbat pantoffel.

Lees verder

Heeft u hulp nodig met bestellen? 030-6879297 Snelle levering Gratis verzending

Voor binnen

Wanneer je naar een model voor binnenshuis zoekt kun je een keuze maken uit verschillende varianten en kleuren. De Warmbat Mocassin is heerlijk zittende pantoffel welke goed om je voet blijft zitten. De slipper variant is gemakkelijk aan- en uit te trekken. De Mungo is in zijn geheel uitgevoerd in schapenwol en verkrijgbaar in frisse kleuren. Welke je ook kiest, hierna wil je niet anders meer. 

Voor hem en voor haar

De Classic collectie bestaat uit een Unisex pantoffel voor zowel hem als voor haar. Deze collectie vind je hier. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 47.