Warmbat Dames Pantoffels

Heeft u hulp nodig met bestellen? 030-6879297 Snelle levering Gratis verzending Gratis retourneren

Warmbat Barlee dames fur camel

€49,95 €25,-

incl. BTW

uw voordeel €24,95

Warmbat Barlee dames fur moss

€49,95 €25,-

incl. BTW

uw voordeel €24,95

Warmbat Barlee dames fur liver

€49,95 €25,-

incl. BTW

uw voordeel €24,95

Heb je vaak koude of juist hele warme voeten? Dat is vanaf nu verleden tijd. Onze Warmbat dames pantoffels zijn gemaakt van 100% Australisch Merino schapenvacht. Schapenwol is zacht, veerkrachtig en van nature temperatuur regulerend. De vezels "ademen" en zijn daardoor een natuurlijke thermostaat voor je lichaam. Wanneer je een Warmbat dames pantoffel aan je voeten hebt gehad, wil je niet anders meer. Warmbat dames pantoffels zijn comfortabel, duurzaam en tijdloos. Er is voor elke vrouw een geschikte Warmbat dames pantoffel.

Voor binnen

Wanneer je op zoek bent naar een dames pantoffel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod dames pantoffels voor zowel dames als heren. Wat je ook zoekt, bij ons is er een ruime keuze uit verschillende varianten en kleuren. De Warmbat Mocassin is een heerlijk zittende pantoffel welke goed om je voet blijft zitten. De Slipper variant is gemakkelijk aan- en uit te trekken. Welke Warmbat pantoffel je ook kiest, hierna wil je niet anders meer. De home-shoe voor in en om het huis. 

Voor hem en voor haar

De Classic collectie bestaat uit een pantoffel voor zowel hem als voor haar. Deze collectie vind je hier. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 47.