Ontdek

VOOR ELK SEIZOEN EEN HEERLIJKE COMFORTABELE WARMBAT PANTOFFEL 

Warmbat Australië maakt gebruik van 100% originele Australische Merino schapenwol. Deze topkwaliteit schapenwol wordt geselecteerd op dichtheid, kracht, en fijne wol kwaliteit. Merino schapenvacht is om vele redenen de beste keuze voor onze home-shoes. De wol is zeer dicht en behoudt zijn vorm. Het is zacht en licht van gewicht en is daarom het perfecte materiaal voor de Warmbats. Door de temperatuurregulerende eigenschappen is Merino schapenwol geschikt voor zowel zomer als winter. Warmbat is een tijdloze pantoffel; warm, stoer en vooral comfortabel.

Mocassin voor dames

De pantoffel bestaat uit 100% Australisch Merino Schapenwol. Hierdoor heeft de pantoffel een natuurlijke temparatuur regulering. Warm in de winter, koel in de zomer. Warmbat pantoffels zijn comfortabel, duurzaam en tijdloos. De Warmbat mocassin is beschikbaar in vele soorten en kleuren beschikbaar.

BEKIJK COLLECTIE

Instapper voor dames

Na een dag werken verlang je naar comfort! Dan is er niks fijners een warme pantoffel aan je voeten te dragen. De pantoffels van Warmbat trek je makkelijk aan. Wat deze pantoffel helemaal geweldig maakt is de antislip zool. Je kunt de pantoffel zowel binnen als buitenshuis dragen. 

 BEKIJK COLLECTIE

 

 

Mocassin voor heren

De pantoffel bestaat uit 100% Australisch Merino Schapenwol. Hierdoor heeft de pantoffel een natuurlijke temparatuur regulering. Warm in de winter, koel in de zomer. Warmbat pantoffels zijn comfortabel, duurzaam en tijdloos. De mocassin is in meerdere kleuren en uitvoeringen beschikbaar. 

BEKIJK COLLECTIE

Classic collectie voor hem en haar

De Classic collectie bestaat uit een Unisex pantoffel voor zowel hem als voor haar. Heerlijke schapenwollen pantoffel voor in het om het huis. Zet de televisie aan, kruip samen onder een deken op de bank en maak je klaar voor een fijne relaxdag.

De Classic collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen en loopt tot maat 47.   

Classic Collectie