kerst

Voor elk seizoen een heerlijke comfortabele Warmbat pantoffel

Warmbat Australië maakt gebruik van 100% originele Australische Merino schapenwol. Deze topkwaliteit schapenwol wordt geselecteerd op dichtheid, kracht, en fijne wol kwaliteit. Merino schapenvacht is om vele redenen de beste keuze voor onze home-shoes. De wol is zeer dicht en behoudt zijn vorm. Het is zacht en licht van gewicht en is daarom het perfecte materiaal voor de Warmbats. Door de temperatuurregulerende eigenschappen is Merino schapenwol geschikt voor zowel zomer als winter. Warmbat is een tijdloze pantoffel; warm, stoer en vooral comfortabel.

Warmbat Dames Pantoffel

Heb je vaak koude of juist hele warme voeten? Dat is vanaf nu verleden tijd. Onze Warmbat pantoffels zijn gemaakt van 100% Australisch Merino schapenvacht. Warmbat pantoffels zijn comfortabel, duurzaam en tijdloos. Er is voor elke vrouw een geschikte Warmbat pantoffel.

Bekijk hier ons aanbod voor dames

Warmbat Heren Pantoffel

 Doe je schoenen uit en trek je comfortabele Warmbats maar aan. Dit is pas echt thuiskomen! Koude voeten bestaan niet meer. De Merino wol isoleert, dus het is lekker warm zonder broeierig te worden. De Warmbat Pantoffel biedt een goede grip en is daarom ideaal voor in en om het huis.

 bekijk hier ons aanbod voor heren

Voor hem en voor haar

De Classic collectie bestaat uit een Unisex pantoffel voor zowel hem als voor haar. Zet de televisie aan, kruip samen onder een deken op de bank en maak je klaar voor een fijne relaxdag. Dit zijn echte homeshoes die je nooit meer uit wilt trekken, zo fijn zitten ze. Is dus maar goed dat er een grip- en slijtvaste zool onder zit.

Bekijk hier ons aanbod voor hem en haar