kerst

Warmbat Dames Pantoffel

Heb je vaak koude of juist hele warme voeten? Dat is vanaf nu verleden tijd. Onze Warmbat pantoffels zijn gemaakt van 100% Australisch Merino schapenvacht. Warmbat pantoffels zijn comfortabel, duurzaam en tijdloos. Er is voor elke vrouw een geschikte Warmbat pantoffel.

Slipper

Heerlijke pantoffel van Warmbat. De pantoffel bestaat uit 100% Australisch Merino Schapenwol. Hierdoor heeft de pantoffel een natuurlijke temparatuur regulering. Warm in de winter, koel in de zomer. Warmbat pantoffels zijn comfortabel, duurzaam en tijdloos. 

De Warmbat slipper is in meerdere kleuren en uitvoeringen beschikbaar.

Shop nu

Mocasssin

 De pantoffel bestaat uit 100% Australisch Merino Schapenwol. Hierdoor heeft de pantoffel een natuurlijke temparatuur regulering. Warm in de winter, koel in de zomer. Warmbat pantoffels zijn comfortabel, duurzaam en tijdloos. 

De Warmbat instapper is in meerdere kleuren en uitvoeringen beschikbaar.

Shop nu

 

Boot

Deze Warmbat Boot zou je het liefst nooit meer uit doen. De pantoffel is voorzien van een antislip zool en is in zijn geheel gevoerd met 100% Merino schapenwol. De Merino wol werkt isolerend waardoor je voeten in zomer en winter altijd aangenaam van temperatuur blijven. Vanaf nu zijn koude of juist erg warme voeten verleden tijd! 

Shop nu

Trending Homeshoes

Warmbat Flurry Women Suède Dark Navy

BEKIJK IN DE WEBSHOP

Flurry Women Suède Mud

Bekijk in de webshop

Warmbat Koala Suède Dark Navy

Bekijk in de webshop

 

Warmbat Willow Women Suède Moss

Bekijk in de webshop